SVEPCOS

Compania SVEPCOS oferă o gamă largă de produse din piatră naturală. Pervazuri, șeminee, podele, scări - aceasta nu este o listă completă cu ceea ce puteți comanda de la noi.

Granitul este unul dintre cele mai căutate materiale naturale folosite în diverse zone de construcție. Produsele din granit au o serie de avantaje unice - rezistență, rezistență la uzură, rezistență la poluare, umiditate și rezistență la căldură. Produsele din marmură au proprietăți similare, diferind prin nu mai puțin bogate game de nuanțe de culoare și aspectul luxos. Dar marmura este, într-un fel, un material mai capricios, dar mai puțin alunecos, ceea ce îl face popular pentru pași înfruntați.

Există o paletă uriașă de diferite tipuri de marmură și granit, ele se disting între ele prin culoare, densitate, preț și textură, ceea ce face posibilă alegerea materialului care răspunde gusturilor și nevoilor tale.

Tehnologiile moderne permit, de asemenea, producerea de marmură artificială și granit, deși calitatea acestora este semnificativ inferioară celei naturale, prețul unui astfel de material este semnificativ mai mic.

CONTACTE ''SVEPCOS''

''Svepcos'' S.R.L.

Adresa: Mun. Chisinau, or. Vatra, str. Constructorilor 6/1, 6/2

Telefon: +373 (62) 011-881

Telefon: +373 (79) 531-052

Email: svepcos@gmail.com

Social Media