SERVICII

Deplasarea specialistului pentru măsurări.

Primul și necesar pentru fabricarea produselor din piatră naturală la comandă este deplasarea unui specialist pentru a lua măsuri. Această etapă este o garanție că produsul finit se încadrează perfect în interior sau exterior, astfel încât să nu existe dificultăți neprevăzute în timpul instalării.

Design-ul și proiectarea produselor din piatră naturală.

Design interior și exterior.

Următorul pas este elaborarea a unei schițe a viitorului produs sau designul în concordanță cu proiectul de proiectare finalizat existent al întregii încăperi. Elementele confecționate din piatră naturală sunt adesea folosite de designeri în proiectarea de interioare și exterioare, ceea ce înseamnă că există deja o înțelegere a modului în care ar trebui să arate versiunea finisată pentru a se îmbina perfect cu mediul înconjurător.

Instalarea produselor din piatră naturală.

La finalizarea comenzii, este important să fiți atenți la instalarea de calitate a produsului. Nu aveți încredere în acest lucru pentru non-profesioniști! Cea mai mică greșeală poate duce la probleme grave. Cu o instalare neprofesionistă, piatra se poate îndepărta, crăpa, deveni pătată. Cea mai fiabilă opțiune, asigurându-se că aspectul și caracteristicile pietrei nu vor fi deteriorate - aceasta este instalarea produselor de către specialiștii producătorului.

Restaurarea produselor din piatră naturală.

Dacă brusc, în timpul funcționării, piatra și-a pierdut o parte din proprietățile sale, este zgâriată sau spartă, restaurarea produselor vă stă la dispoziție. Orice defecte, de la o mică zgârietură la un panou crăpat pot fi anulate folosind serviciile unei echipe de restauratori profesioniști. Produsul dvs. va fi din nou la fel de nou.

Livrarea.

Și pentru ca produsul să ajungă în condiții de siguranță, vă oferim un serviciu de livrare la orice adresă din Chișinău sau Republica Moldova.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să sunați la: Tel: +373 79 53 10 52 / Mob. +373 62 01 18 81